×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 297

Творець колумбійського шоколаду Luker вперше в Росії

У вересні цього року Росію відвідав головний технолог і начальник відділу з розвитку продукції колумбійської компанії Каса Лукер, розробник рецептур усіх видів випущеного шоколаду, Рільдо Кастільо Араухо. Рільдо став ключовою фігурою проекту, організованого нами спільно зі ставропольській групою компаній «Берта». Він не просто познайомив кондитерів, технологів і шоколатьє південного регіону з тонкощами роботи з шоколадом взагалі, а й розкрив особливості наших продуктів, продемонструвавши виготовлення корпусних і обливаних цукерок, порожнистих фігур з шоколаду Лукер, а також прикрас для десертів і морозива з використанням трафаретного друку. На майстер-класах для рестораторів і шеф-кухарів мова також йшла про створення коктейлів, тортів, тістечок і десертів у склянці з використанням темного, молочного та білого шоколаду марок Лукер какао і Лукер 1906.

Колумбійський професіонал працює з продуктами, створеними з какао Фіно де арома, вже більше двадцяти років, навчався шоколадній і кондитерській справі у Німеччині, неодноразово відвідував Європу при створенні унікальних рецептур шоколаду Лукер для французьких і бельгійських шоколатьє, але в нашій країні опинився вперше. І цей візит виявився корисним не тільки для тих, хто відвідав наші заходи, а й для самого майстра: нарешті він отримав можливість безпосередньо познайомитися з російською культурою, нашими смаковими пристрастями і вітчизняним ринком шоколаду. Хто знає, може, це надихне Рільдо Кастільо на створення абсолютно нової рецептури шоколаду, спеціально для нашої країни?

Вгору